onsdag 17. februar 2010

Friter uten bruk av olje.

Patatwist åpner opp mulighet for at hotellene kan tilby varm og crispy fingerfood, tapas, ”late snack” til gjestene etter at kjøkkenet er stengt. I dag taper flere hoteller penger på å måtte henvise sent ankomne gjester eller rett og slett bare sultne gjester til serveringssteder andre steder etter kl. 22.00. Hotellet taper da muligheten til økt omsetning etter at kjøkkenet er stengt.
Konseptet er også egnet for blant annet barer, puber, kafeer, restauranter og kiosker der man ikke ønsker frityrdamp og behov for ekstra avtrekk/ventilasjon.

Maskinen har to innvendige kurver som hver tar 500 gram produkt. Kurvene rister produktet sprøtt og gyllent. Felles for alt man putter i maskinen er at det må være et forbehandlet produkt og frossent. Du kan tilberede ulike produkter i de to kurvene samtidig, for eksempel karbonader og pommes frites.
Andre produkteksempler er løkringer, chicken nuggets, panert fisk og vårruller.

Maskinen er enkel i bruk og lett å rengjøre. Maskinen bruker kun 3000 W, og kan plugges rett i veggen. Du sparer mye penger på ikke å måtte kjøpe inn olje, bli kvitt returolje, omfattende renhold av maskin og lokaler, brannfaren reduseres og dermed din forsikring. Du slipper innånding av farlig frityrdamp og akrylamidnivået i produktet er tilnærmet lik 0. Du får et sundt arbeidsmiljø og kunden får sunnere mat.

Kjøp vår demomaskin, be om tilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar