fredag 29. januar 2010

Porselen - nyheter for horeca-markedet

Vår leverandør Horeka har de siste månedene arbeidet hardt med å bli bedre på porselen. Det er særlig to spennende fabrikker de vil fremheve i den anledningen.

Det aller mest spennende nå er RAK. En fabrikk i De Arabiske Emiratene som de siste 5 årene har bygd seg opp til å bli ”det hotteste” internasjonalt innenfor porselen i hotell, restaurant- og cateringverdenen. Denne fabrikken representerer det mest moderne som finnes av produksjonsteknologi og design, samtidig som den produserer en fantastisk bredde. Se: http://www.rakporcelain.com/

I disse dager bygger Horeka opp lager med flere serier, bl.a. Lyra, Trio, Finedine, Banquet og Ska. Mange av disse har vi hatt inne, men nå forsterker vi og satser videre. Det samme gjør RAK, som utvider sitt europeiske hovedlager betydelig. Vi vil derved bli leveringsdyktige på mye større deler av RAK sitt komplette sortiment. Mer info i Horekakatalogen vår på side 24 – 31.

Den andre er Gural, en tyrkisk fabrikk som leverer porselen som brennes på samme temperatur som Porsgrunn og derved har en upåklagelig kvalitet til svært gode priser. Mer om utvalget vårt fra Gural finner du i katalogen vår på sidene 9 – 13.

Prismessig er denne fabrikken helt suveren. Vi har også rekalkulert våre priser til deg og du vil finne at disse ligger helt opp til 50 % under porselen fra Figgjo og PP på de mest solgte seriene. Dette er rett og slett super kvalitet til nære halve prisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar